Vi startede med at man blot skulle have sit hotteste badeudstyr på, men fangede hurtigt at der var en interesse for at klæde sig ud. Og den interesse er kun blevet større. Hvert år bliver vi lige så overraskede som året før, over hvor opfindsomme folk er og hvor meget de gør ud af det! Det er fantastisk at opleve.

 

Har du en god idé til et tema, så skriv endelig til os.

Hot badeudstyr

Ikke et decideret udklædningstema... Men vejret var godt og vi havde næsten ikke noget tøj på.

1997
1998

Hanky Panky år 2000

Titlen afslører at vi begyndte at spore os ind på at have et udklædningstema, dog et godt bredt tema. Når man er i starten af 20´erne falder hanky panky helt naturligt, og med årtusindeskiftet indenfor rækkevidde, var det naturligt at kombinere dette.

Dig selv om 20 år

Egentlig tidligt at vi vælger at køre et så hæftigt og svært tema på banen. Og lidt sjovt at tænke på at vi idag (red. tekst skrevet aug. 2015) stort set er 20 år ældre. Malene og jeg var klædt ud som om vi havde en karriere i militæret. Og Casper Braid.. Ja han var Peter Braid senior - genialt! Se invitationen her.

1999
2003

Look alike

Dette år ønskede vi at have et mere konkret udklædningstema, hvor folk ville kunne se hvad vi forestillede. Folk var vildt gode, og det var det første rigtig store år rent udklædningsmæssigt. Det var samtidig også første år hvor vi havde en pokal for bedste udklædning. Se invitationen her.

Svaneke Parade

Simpelthen bare fordi det skulle være et stort, flot og farverigt optog fra Torvet og ned til Hullehavn. Se invitationen her.

2002

Øde ø

Dette tema blev vi inspirerede til af Ritt Bjerregårds statement om at anbringe kriminelle unge og indvandrere på en øde ø, og tænkte at det kunne fortolkes på mange andre måder også, fx pirater, hvad ville du tage med til en øde ø, Bornholm etc. Se invitationen her.

2001
2006

Dag: Svaneke parade + Aften: Rocker punker Haslefinde 80´er outfit

Året for vores 10 års jubilæum. Her valgte vi at genbruge de to hidtil bedste temaer. hidtil. Desuden lagde aftentemaet sig flot op af at 80´er bandet "Back to the 80´ies" skulle spille efter middagen. Se videoinvitationen her.

Alt der starter med S  (S for Svaneke)

Vi ville gerne have et tema, der på en eller anden vis hang sammen med Svaneke. Det var dødsvært at finde på, uden at det blev alt for smalt et tema. Vi endte derfor med at bruge S´et, og troppede selv op som to svaner.

2005

Maskerade

Dette år skulle temaet være bredt, fremfor smalt som foregående år. Dette var ud fra idéen om at der skiftesvis skulle være et let og et svært år. Det har dog vist sig, at brede temaer ofte er sværere end smalle, da man skal være noget nær genial for at lave et kostume, der skiller sig ud. Det formår folk selvfølgelig :-) Fx kom selveste batmobilen kørende hen over torvet dette år.

2004
2009

Historiske øjeblikke

Et super svært tema, som folk tolkede helt genialt! Muren i Berlin, World Trade Towers, Håbdboldpigernes guldmeldalje ved OL, Barack Obama og hans sikkerhedsvagter, Adam & Eva, Hitler, Titanic og mange mange flere. Dette år var vi i øvrigt så heldige at Aura kom og gav nogle numre på stranden. Se videoinvitationen her.

Woodstock

Bredt tema. Og hvilket fantastisk tema! Alle fik lov at leve deres indre flower child ud. Johnny Walther spillede på stranden, og vi i arrangørgruppen sang "I kan ikke slå os ihjel" på scenen. Smukt. Se videoinvitationen her.

2008

Film

Igen tid til et smalt tema. Dog uendelig mange muligheder for udklædning. Vi så alt fra "Sommer i Tyrol", "Ghostbusters", "Nord og Syd", "Moulin Rouge" til "Danser med ulve"! Se invitationen her.

2007
2010

Noget ved musikken

Dette år mente vi er tiden var inde til noget med musik, bl.a. fordi vi tænkte at det gav folk mulighed for at give et nummer! Kizz, Johnny Reimer & smølferne, ABBA, gospelkort, panfløjtemusikanter, Michael Jackson og mange flere lagde dette år vejen forbi! Se videoinvitationen her.

Asian sensation

Dette tema opstod da Maria boede i Asien, og da vi aldrig før havde haft noget der var inspireret af østen, blev det enstemmigt valgt. Vi er faktisk ikke altid enige om hvad årets tema skal være, men ender altid med et tema, vi alle kan forestille os fungere godt for folk ift. at finde på nogle fede kostumer. Vi har faktisk aldrig bestemt os for et tema, fordi vi vidste hvad vi selv ville være. Det kommer altid i 2. række.

2011
2012
2013
2014

Alfons Åberg og de fyrretyve teletubbies fra Hakkebakkeskoven

Efter de fleste af os har fået børn, virkede dette tema pludselig indlysende klart. Som Martin sagde "Det er da vildt sjovt ikke bare for os, men også for vores børn". Se videoinvitationen her.

Bornholm, Bornholm, Bornholm

Vi overvejede at gemme det til 20 års jubilæet, men vi kunne simpelthen ikke vente. Og det gav SÅ god mening, folk var geniale og havde lavet helt igennem fantastiske udklædninger, bla. Poul Anker færgen, et bornholmur, røgede sild, Sol over Gudhjem, Mogens Glistrup, Jacob Ludvigsen, Kadeau, Bisseline, Folkemødet, Lakrids by Johan Bülow, Far til Fire på Bornholm, Bornholms Mosteri, Knaggana, Svaneke Vandtårn, Årsdale Røgeri,  osv. osv. osv. Vi selv kom som 4 kartoner fra Bornholms Andelsmejeri. Se videoinvitationen her.

2015

Cirkus

Dette tema endte på trods af sin ellers forudsigelighed med at være super fedt. Vi selv kom som kanonkonger på en kørende kanon, og elskede hvert sekund vi havde i de stramme latexdrager ;-) Se videoinvitationen her.

Mellem himmel og jord

Dette år skulle være et bredt tema, og det må man sige at det blev, folk kom som alt mellem himmel og jord. Se videoinvitationen her.

2000

Rocker punker Haslefinte 80´er outfit

En god undskyldning for at trække i lædervest og have højt hår! Se invitationen her.

Har du en god idé til et udklædningstema?

Skriv til os

#Genbrug

I anledningen af 20 års jubilæet, giver vi nu mulighed for at man kan vælge hvilket som helst tema vi har haft i løbet af de sidste 19 år! Der bliver bygget en scene på Torvet, så udklædningerne kan vises rigtigt frem.

2016

UDKLÆDNINGSTEMAER

© 2019 by Maria Rosengren Kennet.

  • Facebook B&W
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now